ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ  

0

Τρόποι Παραγγελίας

Α. Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του pixelpro.gr. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών.

Για την υποβολή της ηλεκτρονικής παραγγελίας των προϊόντων που έχουν επιλεγεί απαιτείται η συμπλήρωση και αποστολή της ειδικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα στοιχεία που χρειάζεται να συμπληρωθούν στη φόρμα παραγγελίας είναι το ονοματεπώνυμο, το email, η διεύθυνση, ο Τ.Κ., η πόλη και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

Πριν από την υποβολή της παραγγελίας, λαμβάνετε μέσω συνδέσμου γνώση των όρων σχετικά με την πώληση των προϊόντων που επιθυμείτε να αποκτήσετε και στη συνέχεια επιλέγετε την ενεργοποίηση της σχετικής ένδειξης «Αποδέχομαι και διάβασα τους όρους χρήσης και συναλλαγών». Με την ένδειξη αυτή, ο χρήστης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας του έλαβε με ευκρινή και κατανοητό τρόπο γνώση των όρων και των πληροφοριών γενικά για τις συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα. 

 

Β. Παραγγελία μέσω τηλεφώνου

Οι χρήστες μπορούν να καλούν το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2695-400279, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 15:00 (εκτός αργιών) προκειμένου να υποβάλλουν την παραγγελία τους μέσω τηλεφώνου.

Συνομιλώντας με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν που επιθυμείτε να αποκτήσετε και θα έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε αναφέροντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.