ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ  

0

ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ WI-FI

Μια ισχυρή, αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι ή επιχείρηση και είναι πολύ σημαντικό το οικιακό σας δίκτυο να είναι στο ύψος των περιστάσεων.

 

Ένα δίκτυο W i-Fi είναι ένα περίπλοκο πράγμα και οι περισσότεροι πάροχοι διαδικτύου δεν βοηθούν πολύ όταν κάτι δεν λειτουργεί με τον τρόπο που θα έπρεπε. Περνάτε ώρες σε αναμονή, μόνο για να σας πουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί εάν απενεργοποιήσετε και ενεργοποιήσετε ξανά το δρομολογητή σας. Οι λύσεις DIY όπως οι ενισχυτές plug-in και τα συστήματα Wi-Fi «πλέγματος» όπως το Orbi, το Nest και το Deco δεν βοηθούν πολύ. Αυτά επιβραδύνουν το δίκτυό σας, εισάγουν λανθάνοντα χρόνο, είναι ασύμβατα με ορισμένα ηχεία ροής και έξυπνες τηλεοράσεις και μπορούν ακόμη και να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν πραγματικά να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. 

 

Είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση σε Wi-Fi σε ορισμένα δωμάτια, θέλετε να επεκτείνετε το δίκτυό σας σε εξωτερικούς χώρους, αντιμετωπίζετε προσωρινή αποθήκευση και τραύλισμα στο Netflix και το YouTube - η PIXELPRO μπορεί να σας βοηθήσει!

 

Τι σας προσφέρει η PIXELPRO:

  • Μια δωρεάν επίσκεψη στο σπίτι χωρίς χρέωση. Δοκιμάζουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας και διερευνούμε πιθανές πηγές παρεμβολών
  • Προμήθεια ανταλλακτικού ή πρόσθετου εξοπλισμού όπου απαιτείται για μέγιστη ταχύτητα και ασφάλεια