ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ  

0

CCTV

CCTV

PIXELPRO - Επαγγελματική υπηρεσία εγκατάστασης CCTV

Η τεχνολογία εγκατάστασης καμερών ασφαλείας πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά από τις όλο και πιο προηγμένες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες. Η ομάδα μας είναι ενημερωμένη και έτοιμη να μοιραστεί μαζί σας,τις δεξιότητες και την εμπειρία της για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε την ιδιοκτησία σας και αυτούς που αγαπάτε.

Κανονίστε μια δωρεάν συμβουλευτική

Επικοινωνήστε με την ομάδα PIXELPRO CCTV και θα κανονίσουμε μια επίσκεψη στο σπίτι ή την εργασία σας κατά τη διάρκεια της οποίας θα αξιολογήσουμε την τρέχουσα παροχή ασφαλείας σας και θα προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία CCTV. Φυσικά, μπορεί να έχετε ήδη μια καλή ιδέα για το σύστημα CCTV που ψάχνετε, οπότε θα χαρούμε να παρέχουμε την αντίστοιχη τεχνολογία.

Όλα ξεκινούν με την κλήση σας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κανονίσουμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας για να σας παρέχουμε μια δωρεάν συμβουλευτική. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης θα σας προτείνουμε το καλύτερο κιτ και τα καλύτερα μέρη για να το τοποθετήσετε. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο μια κάμερα κρυμμένη στη βεράντα σας ή πολλές συσκευές ασφαλείας διάσπαρτες γύρω από την ιδιοκτησία σας. Όλα έχουν να κάνουν με την προστασία των πιο ευάλωτων περιοχών και την παροχή των μέσων για να προσέχετε τον χώρο σας ενώ δεν βρίσκεστε εκεί.

 

Εταιρεία Συντήρησης CCTV

Εμπειρία σε όλα τα είδη εγκαταστάσεων cctv και επισκευών - συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης κίνησης και της απομακρυσμένης παρακολούθησης

Με τους εγκληματίες να χρησιμοποιούν όλο και πιο προηγμένα μέσα για την παραβίαση του νόμου, ευτυχώς το CCTV γίνεται όλο και πιο προηγμένο, ενεργώντας αποτρεπτικά.

Καλέστε μας για να συζητήσουμε το εύρος των επιλογών CCTV που μπορούμε να εγκαταστήσουμεε στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Τα συστήματα ανίχνευσης κίνησης καταγράφουν  αυτόματα ύποπτες κινήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές είτε εντός είτε εκτός της ιδιοκτησίας σας. Επιπλέον, οι ασύρματες κάμερες ασφαλείας και οι κάμερες ασφαλείας IP που βασίζονται στο Διαδίκτυο σάς επιτρέπουν να βλέπετε τι βλέπουν οι κάμερές σας μέσω της επιλεγμένης συσκευής σας - που θα μπορούσε να είναι ο φορητός ή ο επιτραπέζιος υπολογιστής σας. Μπορούμε επίσης να προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε κάμερες νυχτερινής όρασης και ημέρας. Καλέστε μας στο +30 26954 00279 ή στείλτε μας email στο [email protected] για μια δωρεάν διαβούλευση.

 

Επαγγελματική ομάδα εγκατάστασης CCTV

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε - και αυτό είναι ζωτικής σημασίας για κάτι τόσο σημαντικό όσο η ασφάλειά σας. Η ομάδα μας έχει εμπειρία από την τοποθέτηση όλων των ειδών κάμερες CCTV σε όλα τα είδη των χώρων και μπορείτε να βασιστείτε στον επαγγελματισμό και τη διακριτικότητα μας.

Οι έρευνες είναι δωρεάν – καλέστε μας και θα κανονίσουμε να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις σας και να πραγματοποιήσουμε μια διεξοδική έρευνα της κατάστασης ασφαλείας σας χωρίς κανένα κόστος.

 

Για τιμές και χρόνους εργασίας πατήστε εδώ

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών.