ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ  

0

Smart Home Design

Smart Home Design

Επιπλέον, η PIXELPRO είναι ο συνεργάτης σας για το έξυπνο σπίτι. Η τεχνολογία μας θα σας επιτρέψει να ελέγχετε τα πάντα, από το CCTV σας έως τις ηλεκτρικές συσκευές και τα κυκλώματα φωτισμού με το πάτημα ενός κουμπιού.

 Ένα σημαντικό όφελος από ένα έξυπνο σπίτι είναι η οικονομία που προσφέρει. Όλες οι εφαρμογές στο σπίτι σας είναι σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ τους, οπότε η σπατάλη ενέργειας μειώνεται στο ελάχιστο. Εάν τα παράθυρα και οι πόρτες είναι ανοιχτά, τότε ο κλιματισμός θα μειωθεί ή θα απενεργοποιηθεί τη νύχτα ή όταν κανείς δεν βρίσκεται στο σπίτι, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα φώτα θα σβήσουν αυτόματα για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Το έξυπνο σπίτι είναι ένα οικονομικό σπίτι.

Ένα έξυπνο σπίτι θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής και την άνεσή σας με πολλούς τρόπους βελτιστοποιώντας την άνεση και την ευχαρίστηση που σας παρέχει. Με το σωστό σχεδιασμό ενός έξυπνου σπιτιού οι  CCTV, ο έλεγχος φωτισμού και οι ρυθμίσεις ασφαλείας θα συνδυαστούν με τον βέλτιστο τρόπο και στα μέτρα σας.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και με μια επιτόπια έρευνα ο εκπρόσωπός μας θα σας μιλήσει σε βάθος για αυτές τις δυνατότητες και θα σας εξηγήσει πώς ο οικιακός αυτοματισμός  θα φέρει επανάσταση στη ζωή σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών.