ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ  

0

Τρόποι Πληρωμής

12. Τρόποι πληρωμής Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτησή σας, το pixelpro.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρεις εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, οι οποίοι ισχύουν τόσο για την παραλαβή της παραγγελίας από την έδρα της εταιρείας μας όσο και για την αποστολή στον χώρο του πελάτη:

Α.Με χρεωστική κάρτα

Β. Με αντικαταβολή τοις μετρητοίς*.
Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται, στον υπάλληλο της εταιρείας / στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας Courier, ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης της παραγγελίας που έχετε επιλέξει, τη στιγμή που την παραλαμβάνετε.
*Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2017 τα παραστατικά αξίας 500€ και άνω απαγορεύεται να εξοφλούνται με μετρητά.
Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στον χώρο του πελάτη μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας Courier υφίσταται επιπλέον χρέωση 3 ευρώ για την επιλογή της εξόφλησης του τιμήματος με αντικαταβολή, ανεξαρτήτως ποσού της παραγγελίας.

Γ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Από τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός πέντε (3) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρισης της παραγγελίας. Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε (3) εργάσιμων ημερών θα ακυρώνονται από το σύστημα και θα γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων και δε δεσμεύουν το pixelpro κατά οποιονδήποτε τρόπο.
Στο καταθετήριο θα πρέπει απαραίτητα να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ή ο αριθμός παραγγελίας.
Μόλις πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email στο [email protected], ώστε να αποσταλεί η παραγγελία σας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Eurobank

Όνομα δικαιούχου: Aurimas Vismantas

IBAN: GR 050 260 249 000 040 020 189 1200

Εθνική Τράπεζα 

Όνομα δικαιούχου: Aurimas Vismantas

IBAN: GR 830 110 345 000 003 450 113 1907